Téměř všichni Češi hledají moudrost, sílu i odpočinek ve zlatavém moku, který k češství patří s absolutní samozřejmostí.

Však také z Plzně pochází pivo Pilsner Urquell, které díky své typické chuti dalo vzniknout celému jednomu druhu piva Pils. My v SEBRE pivo milujeme, stejně jako kvalitní hospody.

Na pole gastronomie vstoupilo SEBRE jak v Praze, tak v Bělehradě.

„Hodně času trávím v Bělehradě, tam plzeň nebyla, pořád jsem čekal, až ji tam někdo začne distribuovat, pořád nic, tak jsme vyrazili do pivovaru je přesvědčit. Ze začátku se jim nechtělo, ale pak se to podařilo a dneska se z toho stal byznys. Je fajn mít i tam porady na pivu. Dnes jsme tam možná ve stovkách hospod a už jsme Srby naučili pít naše pivo. Byla to taková misionářská činnost.“

/ Jan Fidler, spolumajitel SEBRE

Červený jelen

Červený Jelen je hospoda umístěná v původním bankovním trezoru, bankovní hale Anglicko-československé banky a prostoru Piano Nobile, kde historicky sídlilo vedení banky, postavené v roce 1926 dle návrhu architekta Josefa Gočára. Současný architektonický koncept pracuje s odkazy na kubismus, který Gočára proslavil. Díky kubisticky tvarovanému průřezu ve stropu původního bankovního trezoru došlo k otevřenému propojení všech prostorů.

O kvalitní jídlo se stará tým pod vedením šéfkuchařů Patrika Jaroše a Marka Fichtnera. 

DETAIL PROJEKTU

U Matěje

Hospoda oceňovaného šéfkuchaře Jana Punčocháře, která nejen svoji gastronomií, ale i polohou či architektonickým ztvárněním navazuje na tradici místa, kde se nacházela krčma již v 16. století.

Kromě Jan Punčocháře je hospoda U Matěje vlastněna 49 přáteli Jana Fidlera. 

DETAIL PROJEKTU

Naše projekty & investice